Despre noi

                                                                                        


E-palarii.ro , in parteneriat cu brandul international Tonak,
 lanseaza primul magazin online de palarii pentru toate gusturile, destinate atat femeilor, cat si barbatilor.

 Firma se poate mandri cu faptul ca este un partener de incredere al acestui brand de renume, colaborare ce ii confera posibilitatea de a le oferi clientilor doar produse de inalta calitate. Iubitorii de palarii vor beneficia de modele personalizate, serii limitate si diversificate, lucrate manual, accesibile ca si pret.

Descoperirea palariei perfecte este doar o chestiune de timp. Atat modelul, cat si culoarea sunt aspecte pretioase. Palaria neagra ramane un clasic, insa palariile in culori neutre sunt o necesitate pentru orice tinuta, iar culorile mai indraznete aduc o pata cromatica care nu strica, mai ales in cele mai intunecate zile.

In colectia e-palarii.ro se regasesc modele pentru fiecare stil si personalitate: clasic, retro, sport sau futuriste. Purtate pentru a ne proteja pielea, parul sau ochii in zilele toride de vara, in toamnele ploioase sau iernile geroase, palariile intregesc tinuta, au rol de protectie, te salveaza atunci cand parul nu te mai asculta si te ajuta sa-ti exprimi mai usor atitudinea vestimentara.

Si pentru ca noutatile in domeniu sunt preferate de catre clienti, firma bihoreana are grija sa importe marfa periodic, satisfacand astfel dorintele fiecaruia in functie de tendinte si de anotimp.

E-palarii.ro a reusit, prin profesionalism si responsabilitate, sa castige increderea si respectul uneia dintre cele mai mari fabrici de palarii din lume, renumita, in special, pentru confectionarea palariilor din par de castor si de iepure, desemnand-o colaborator direct, cu multiple facilitati.

Indiferent de nevoi sau preferinte, chiar si cei mai pretentiosi clienti in materie de stil vor gasi in oferta magazinului nostru ceva pe gustul lor.

Alegeti calitatea si bunul gust cand vine vorba de obiectele ce va reprezinta!