Palarii Faustmann

 

                                                                                  

 

 

Toate pălăriile Faustmann sunt făcute din fetru de lână si oferă cea mai bună protectie împotriva ploii si a zăpezii. Datorită proprietătilor sale de izolare termică si de respingere a razelor puternice ale soarelui, ele sunt, de asemenea, potrivite si pentru vremea frumoasă. Mai ales pentru drumetii, atunci când va plimbati în natură, pălăriile oferă cea mai bună protectie,indiferent de conditiile si fenomenele meteorologice.

  Fie ca este vorba de pescuit, vanatoare sau mersul pe jos, aceste palarii impermeabile se potrivesc intodeauna datorita formelor lor, cu marginile relativ largi, usor inclinate in fata si in spate, astfel incat protectia impotriva soarelui este garantata.

 

                                                                          

  Aceste pălării practice arată la fel de bine ca si rudele lor rigide, dar au avantajul ca se pot rula, nepierzandu- si forma initiala indiferent de modificarile la care sunt supuse. Ornamentele din piele sau material textil sunt combinate fie cu o catarama ingusta, fie cu un accesoriu subtil, astfel incat sa nu deranjeze la pliere.

 Când sunt rulate, ele ocupă foarte putin spatiu si pot fi asezate minunat într-un rucsac sau o valiză. Acest lucru le fac ideale pentru călătorii sau drumetii. Datorită materialului moale, palariile sunt foarte confortabile si pot fi purtate toată ziua fără a crea puncte de presiune la nivelul capului.

  Pentru un plus de confort, palariile Faustmann sunt prevazute cu o banda interioara moale, banda atasata printr- o cusatura speciala care nu perforeaza complet fetrul, iar apa nu poate patrunde in interiorul acestora.

  Datorită unei mari selectii de modele si culori diferite, pălăriile pot fi alese în functie de propriul stil de îmbrăcăminte. Clasice si întotdeauna potrivite sunt modele pe negru sau maro inchis. Foarte naturale sunt si variantele pe verde sau maro deschis.

  Fie că plănuiti o plimbare pe muntele din apropiere sau o excursie in marile orase ale lumii, palariile Faustmann sunt potrivite pentru orice aventură în aer liber.

Descoperiti cea mai mare selectie de palarii de soare, zapada sau ploaie in magazinul nostru online, E-palarii.ro

Palaria | Pret sau calitate? | E-Palarii®

Palaria | Pret sau calitate? | E-Palarii®

System Administrator 27.06.2018 0
          Una dintre principalele dileme atunci cand vine vorba de cumparaturi online este daca mizam pe pret sau calitate.De cele mai multe ori un produs cu standarde ridicate impune un pret pe masura,dar ,in majoritatea cazurilor,acesta chiar garan...
Read More