Palaria | Pret sau calitate? | E-Palarii®

Postat de System Administrator 27.06.2018 0 Comentarii Palarii Faustmann, Palarii de vara,

         

 

Una dintre principalele dileme atunci cand vine vorba de cumparaturi online este daca mizam pe pret sau calitate.De cele mai multe ori un produs cu standarde ridicate impune un pret pe masura,dar ,in majoritatea cazurilor,acesta chiar garanteaza o calitate superioara.

  Oamenii au prioritati si standarde diferite.Unii cumpara produse ieftine,convinsi fiind ca sigur nici cele scumpe nu sunt bune.Au asteptari mari de la produsele ieftine si sunt total dezamagiti atunci cand acestea se strica sau se deterioreaza foarte repede. Altii doresc sa investeasca o singura data in ceva bun si durabil,adica sunt dispusi sa scoata putin mai multi din buzunar.

  Cand ne uitam la un produs,primul lucru care ne sare in ochi este pretul si nu calitatea.Daca pretul este bun,cumparam fara sa ne intereseze de calitatea produsului ,chiar daca ulterior regretam alegerea facuta.

  Exista multi factori care influenteaza costul unui produs.Calitatea este asigurata de managementul de calitate foarte strict,de materialele din care este confectionata,garantia lucrarii,respectarea standardelor international si asa mai departe.

Ca sa imbunatatim satistactia clientului,trebuie sa ii oferim acestuia exact ceea ce i am promis,indiferent la ce se refera acea promisiune,fie termenul de livrare,fie costurile transportului,adica calitate din toate punctele de vedere.

  In Romania,in ultimii ani vanzarile au crescut simtitor pe segmentul produselor cu calitate medie si ridicata si au scazut pe segmentul produselor mai ieftine.Oamenii au ajuns la concluzia ca “atat cat dai,atata face” pentru ca ne-am lamurit cu totii,”ieftin si bun” este doar o utopia banala. Pretul reflecta calitatea !

E-PALARII.RO  a castigat increderea si respectul, prin profesionalism si responsabilitate, uneia dintre cele mai mari fabrici de palarii din lume, Tonak. De aproape 15 ani importam palarii si satisfacem chiar si cei mai exigenti clienti in materie de stil. Dispunem de o gama diversificata, destinata atat femeilor, cat si barbatilor. De o calitate superioara, palariile sunt lucrate manual, confectionate din diferite materiale (de la dantela, bumbac paie, fetru, lana pana la par de iepure sau castor), regasindu-se astfel modele pentru orice stil si personalitate. Cu o linie clasica sau sport, retro sau futuriste, palariile promit si garanteaza o calitate superioara.

 

Etichete:palarii

Adauga Comentarii