Ne putem ascunde sub o palarie ? Dialog cu noi insine

Postat de e-palarii Administrator 12.05.2020 0 Comentarii

  

 

Ce ascundem de fapt? Perfectiunea sau imperfectiunea? chipul sau caracterul? Lumea in care traim sau pe care ne-o imaginam are nevoie de caractere ascunse sub masti care de care mai colorate ? Putem visa mai bine la umbra pe care ne-o creaza sau ii facem pe altii sa treaca dincolo de bariera gandurilor noastre pentru a deslusi misterul  chipului pe care un simplu accesoriu il disperseaza in jur? Asta ne place sa credem sau asa simtim ,creindu-ne o lume doar a noastra ,un scut care ne protejeaza de noi insine in primul rand , parerea celorlalti oprindu-se in locul de unde incepe umbra care ne mascheaza gandurile .

 

                                                                                             

 

        Ne putem acunde sau apara ,lasand frau liber imaginatiei si atitudinilor celor din jur, totodata dorind sa ne ascundem imperfectiunile care in mod indirect ne marcheaza noua trairile ,temerile si spaimele, incercand sa ne protejam impotriva dezvaluirii adevaratei noastre identitati.
       Traind in lumea aceasta " inchisa" am mai dori oare sa deschidem o fereastra spre exterior ,sau ne-ar fi teama de adierea  vantului ,care odata cu " demascarea" ne-ar zbura si misterul ? Si atunci totul ar lua sfarsit , printr-un simplu gest te-ai trezi in aceeasi lume din care ai plecat.........Pacat!!!!!

Astăzi vorbim despre palarii una dintre piesele noastre favorite. Palaria reprezintă un articol vestimentar care încheie ţinuta în partea superioara, aşadar au un mare impact atunci când cineva te “măsoară” din cap până în picioare. Pot transforma o ţinută obişnuită într-una extraordinară, cu personalitate. 

 

                                                             

               

                                                                                                

Adauga Comentarii