Garantie

Compoziţia, instrucţiunile de îngrijire şi pictogramele ce conţin instrucţiuni de curăţare şi întreţinere pentru produsul dumneavoastră se găsesc pe eticheta din interior. Acestea sunt instrucţiuni specifice pentru produsul dumneavoastră şi este obligatoriu să le consultaţi. 


Instrucţiuni de utilizare şi întreţinere pentru palarii :


Palaria trebuie curăţată conform instrucţiunilor de pe eticheta din interior. Nu folosiţi produse de curăţare industrială. Vă rugăm respectaţi recomandările de pe etichetă referitoare la temperatură. Nu uscaţi produsul prin aşezarea acestuia direct pe surse de căldură (radiatoare electrice, sobe etc.). Feriţi produsul de obiecte care ar putea provoca rupturi, scămoşare, arsuri, perforaţii sau orice alte acţiuni fizice ce îi pot cauza daune. E-Palarii.ro  nu-şi asumă răspunderea pentru daune provocate de terţi precum societăţi care oferă servicii de curăţare profesională.


Garanţia se va acorda după evaluarea daunei/defectelor. În acest scop, este necesară returnarea produsului conform documentului Termeni şi condiţii, împreună cu factura emisă pentru acesta.


ATENŢIE!


Nu îndepărtaţi etichetele de pe produs! Absenţa acestora duce la invalidarea garanţiei. Denumirea, modelul, codul de produs, data cumpărării, preţul şi adresa se regăsesc pe factura care le însoţeşte. Factura în original trebuie returnată împreună cu produsul pentru soluţionarea reclamaţiilor.


Pentru a mări durata de viaţă a palariei, se recomandă purtarea alternativă a 2-3 modele. Palariile cu suprafeţe din piele trebuie curăţaţi regulat de praf cu ajutorul unei cârpe sau unei perii moi.  Valabil pentru toate categoriile de palarii, nu îi spălaţi în maşina de spălat.

Contactul prelungit cu apa poate duce la avariere, şi la invalidarea garanţiei. Palaria va fi uscată încet, şi nu cu ajutorul surselor de căldură.